๐ŸŒนOpen Journal๐Ÿ’


1828 Members

Different thoughts from different flowers

Aims for the stars so that you can reach moon at the least โœจ

"Keep qowiy wahai bidadari dunia, we are strong๐ŸŒน"

Since: 10/12/2018๐Ÿ’ž

Any sharing? Pm us
Official bot; @diarihatibot
{links} {LinksTitle}
{/links}
Today Views : 0
Yesterday Views : 0
One Year Views : 10
Just one thing , bila kita pandai dalam menuntut ilmu pengetahuan kita kena share benda tu sebab ape ? Orang yang berilmu dan ilmu dia akan kekal sehingga dia mati jika dia menyebarkan ilmu tersebut . Telah memberikan manfaat kepada orang yang lain . ๐ŸŒพ
2019/09/18 19:44
I know you're sad and stress bcuz u didn't make it to your dream.. maybe it was not meant to be now, it will mean to be one day.. just 'sabar', 'usaha' and 'doa'. He knows the best. I hate that u bring harm to ur self, ur body and ur health.. please... I'm begging u, don't handle ur stress by harming urself "( ๐ŸŒน
2019/09/18 17:57
Only Allah knows your heart's contents and secrets. Though, u should tell Him, pour your heart to Him, so He can help you when time comes. ๐ŸŒน
2019/09/18 17:53
#D39 Dah umur 18 pun still ada lagi gigi susu. Hehe๐Ÿ˜ฌ ๐ŸŒด
2019/09/18 15:29
๐Ÿญ Nais Promo Part 1 ๐Ÿญ โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข t.me/yaaburneechannel ๐ŸŒผ Don't underestimate me. I may be soft but I am not that weak like a rose with thorns. That's what I could tell. @whisperheart ๐ŸŒผ I didn't realize who I was untill I stopped being who I wasn't. @lifedotcomm ๐ŸŒผ Something about human and their life. @diarygadis ๐ŸŒผ Seorang gadis yang sedang berhijrah dan mencari jalan redha Allah. @myheartwhisper ๐ŸŒผ Bisikan hati dari admins untuk anda semua. Random quotes everyday! @ContenganMonolog ๐ŸŒผ Monolog hati itu sentiasa terpahat, Kekal; tidak akan pernah padam. @QueensofPsycho ๐ŸŒผ Selama ni aku diam, bukan tanda aku terima segala perbuatan kau. Dalam diam, aku aturkan strategi untuk hancurkan kau. @kakyongmonolog ๐ŸŒผ Bicara tentang jiwa | puisi | monolog | quote | @nukilanterpendam ๐ŸŒผ The sound of my heartbeats. @ApaApaDotCom ๐ŸŒผ Channel yg boleh santaiยฒ n rilekยฒ jee. That why apaยฒ jerr. @shapeofvoices ๐ŸŒผ Voices are the word that heart can't say. @journalofficial ๐ŸŒผ Different thoughts from different flowers @UndefinedWord ๐ŸŒผ Is it really weird to be broken and lonely? @thmmfrs ๐ŸŒผ Idealis itu takkan pernah wujud tanpa keredaan-Nya. @GORJESFESYEN97 ๐ŸŒผ Semua barang2 rare di channel ini. List Promo by @naisquotes | @naisquotesbot This list must stay at least 12 hours. Thanks.
2019/09/18 09:30
Tolong la cover mimik muka andaa, saya pakar merasa tapi taknak terasaa ๐Ÿ˜ญ ๐Ÿฅ€
2019/09/18 08:53
๐ŸŒป mengapa aku suka sangat sangat tengok orang yang struggle belajar dan ajar orang bahasa arab โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ
2019/09/17 19:09
HAHAHAGAHAHAHAHA SIOT BETUL LAA
2019/09/17 18:23
๐ŸŒป saya menyarankan agar perempuan perempuan yang suka bermake up tebal di luar sana sila jangan pakai foundation anda tebal tebal takut nanti bila dikikisnya bertambah jerebu . yang benar ; ahli persatuan kikis foundation
2019/09/17 18:16
๐ŸŒป it's you and always you '))
2019/09/17 18:13
#D38 I want to tell you everything. But inner me tell me to not spill everything out. So I stop. ๐Ÿ˜ญ ๐ŸŒด
2019/09/17 16:45
#D37 Semua orang layak untuk menikmati kaya. Cuma kau perlu bersabar. The time will come. ๐ŸŒด
2019/09/17 13:37
Sayang kan ? Layan la perangai manja , gedik , mengada , marah , annoying aku tu . Susah sangat ke kalau dah jemu bagitau awal "๐Ÿ˜Œ๐Ÿฅ€ ๐Ÿ’
2019/09/17 12:21
๐ŸŒป agak agak la yang suka mengata ni , yang terasanya hati bukan kaki
2019/09/17 11:24
๐Ÿญ สœแด‡ส สแดแดœ, แด„แดแดแด‡ แด€ษดแด… แดŠแดษชษด แดœs. ๐Ÿญ @naisquotes โ€” Just believe yourself. ๐Ÿ„ @yaaburneechannel โ€” Don't underestimate me. I may be soft but I am not that weak like a rose with thorns. That's what I could tell. ๐ŸŽ„ @pianocinta โ€” Demi kita. ๐Ÿ„ @whisperheart โ€” I didn't realize who I was untill I stopped being who I wasn't. ๐ŸŽ„ @lifedotcomm โ€” Something about human and their life. ๐Ÿ„ @diarygadis โ€” Seorang gadis yang sedang berhijrah dan mencari jalan redha Allah. ๐ŸŽ„ @myheartwhisper โ€” Bisikan hati dari admins untuk anda semua. Random quotes everyday! ๐Ÿ„ @ContenganMonolog โ€” Monolog hati itu sentiasa terpahat, Kekal; tidak akan pernah padam. ๐ŸŽ„ @QueensofPsycho โ€” Selama ni aku diam, bukan tanda aku terima segala perbuatan kau. Dalam diam, aku aturkan strategi untuk hancurkan kau. ๐Ÿ„ @kakyongmonolog โ€” Kami hanya pemain kata ; Bentak jiwa. Bicara tentang jiwa sendiri dalam bentuk puisi dan monolog quotes. ๐ŸŽ„ @gadiskyoto โ€” Its all about Japan. ๐Ÿ„ @nukilanterpendam โ€” The sound of my heartbeats. ๐ŸŽ„ @ApaApaDotCom โ€” Channel yg boleh santaiยฒ n rilekยฒ jee. That why apaยฒ jerr. ๐Ÿ„ t.me/shapeofvoices โ€” Voices are the word that heart can't say. ๐ŸŽ„ @journalofficial โ€” Different thoughts from different flowers ๐Ÿ„ @UndefinedWord โ€” Is it really weird to be broken and lonely? ๐ŸŽ„ @thmmfrs โ€” Idealis itu takkan pernah wujud tanpa keredaan-Nya. ๐Ÿ„ @akunakcakap โ€” Aku cakap je kan, terasa ke? ๐ŸŽ„ @Quoteslife0 โ€” Genggamlah dunia di jari, akhirat di hati. ๐Ÿ„ @GORJESFESYEN97 โ€” Semua barang2 rare di channel ini. ๐ŸŒป @kosmetikmurmuraje โ€” Kosmetik lawa-lawa dan murah disini. Harga mampu milik. ๐ŸŒท @Sportee_Shoes โ€” Sneakers Mampu Milik. ๐ŸŒป @dtmakeupattire โ€” Penjual brg2 wanita termurah dan mencari dropship dan ahli.๐ŸŒท List Promo by @naisquotes | @naisquotesbot This list must stay at least 12 hours. Thanks.
2019/09/17 09:27
Aku tak kuat , dengan air mata mampu menjadikan aku kuat tanpa kau sangka jadi please aku tak nak benci kau emm ๐ŸŒพ
2019/09/16 23:39
Aku tak tau kenapa aku perlu jadi macam ni , ya Allah kau hantarkan perasaan rindu yang teramat ini kepada orang yang aku cintai . Kau lembutkanlah hati dia untuk memaafkanku . Aku rindu dia ya Allah . ๐ŸŒพ
2019/09/16 23:39
Aku cuba jadi matang in any situation tapi aku masih gagal ๐Ÿ˜”. ๐Ÿ…
2019/09/16 19:45
๐ŸŒป disebabkan malas nya mahu gosok baju , aku isytiharkan esok aku cuti mueheheheheheheh
2019/09/16 17:02
๐Ÿญ สœแด‡ส สแดแดœ, แด„แดแดแด‡ แด€ษดแด… แดŠแดษชษด แดœs. ๐Ÿญ @naisquotes โ€” Just believe yourself. ๐Ÿ„ @yaaburneechannel โ€” Don't underestimate me. I may be soft but I am not that weak like a rose with thorns. That's what I could tell. ๐ŸŽ„ @pianocinta โ€” Demi kita. ๐Ÿ„ @whisperheart โ€” I didn't realize who I was untill I stopped being who I wasn't. ๐ŸŽ„ @lifedotcomm โ€” Something about human and their life. ๐Ÿ„ @diarygadis โ€” Seorang gadis yang sedang berhijrah dan mencari jalan redha Allah. ๐ŸŽ„ @myheartwhisper โ€” Bisikan hati dari admins untuk anda semua. Random quotes everyday! ๐Ÿ„ @ContenganMonolog โ€” Monolog hati itu sentiasa terpahat, Kekal; tidak akan pernah padam. ๐ŸŽ„ @QueensofPsycho โ€” Selama ni aku diam, bukan tanda aku terima segala perbuatan kau. Dalam diam, aku aturkan strategi untuk hancurkan kau. ๐Ÿ„ @kakyongmonolog โ€” Kami hanya pemain kata ; Bentak jiwa. Bicara tentang jiwa sendiri dalam bentuk puisi dan monolog quotes. ๐ŸŽ„ @gadiskyoto โ€” Its all about Japan. ๐Ÿ„ @nukilanterpendam โ€” The sound of my heartbeats. ๐ŸŽ„ @ApaApaDotCom โ€” Channel yg boleh santaiยฒ n rilekยฒ jee. That why apaยฒ jerr. ๐Ÿ„ @shapeofvoices โ€” Voices are the word that heart can't say. ๐ŸŽ„ @journalofficial โ€” Different thoughts from different flowers ๐Ÿ„ @UndefinedWord โ€” Is it really weird to be broken and lonely? ๐ŸŽ„ @thmmfrs โ€” Idealis itu takkan pernah wujud tanpa keredaan-Nya. ๐Ÿ„ @akunakcakap โ€” Aku cakap je kan, terasa ke? ๐ŸŽ„ @Quoteslife0 โ€” Genggamlah dunia di jari, akhirat di hati. ๐Ÿ„ @GORJESFESYEN97 โ€” Semua barang2 rare di channel ini. ๐ŸŒป @kosmetikmurmuraje โ€” Kosmetik lawa-lawa dan murah disini. Harga mampu milik. ๐ŸŒท @Sportee_Shoes โ€” Sneakers Mampu Milik. ๐ŸŒป @dtmakeupattire โ€” Penjual brg2 wanita termurah dan mencari dropship dan ahli.๐ŸŒท t.me/wetalktalkje List Promo by @naisquotes | @naisquotesbot This list must stay at least 12 hours. Thanks.
2019/09/16 09:37
Tolong jentik sikit kening deme tu ๐Ÿ˜‘
2019/09/15 20:48
Geli siak yang mana couple ni panggil papa mama sumpah annoying ๐Ÿ˜ญ๐Ÿคฃ ๐Ÿ’
2019/09/15 20:31
Kau koyak aku pujuk bagai nak rak , bila aku koyak kau pujuk macam fakfakfafakfakfakfakoff๐Ÿ˜ด๐Ÿ’” ๐Ÿ’
2019/09/15 20:27
Haahhahhaahhaha
2019/09/15 18:42
๐ŸŒป aku tabur punchline aku everywhere , kok nggak ada yang ketawa hurm
2019/09/15 17:36
Aku sendiri yang dah 18tahun pun masih malu nak label yang aku ni couple sebab aku tau aku dengan dia masih kabur. Hubungan yang ada still tak nampak lagi hasilnya due to some reason. Yang kau kecik kecik baru nak tumbuh jerawat selamba badak je label diri tu couple. Dah tu pegang pegang cium cium siap sambut weeksary monthsary lagi tu. Dok pehe betul aku ore gini๐Ÿ˜‘ ๐ŸŒด
2019/09/15 17:31
๐ŸŒป โ€ŽOpen this link to join my WhatsApp Group: https://chat.whatsapp.com/CytSvp7dULXKJomF0yMW3N
2019/09/15 17:14
Suka mengata ? Ingatlah bahawa Neraka itu bukan sekadar cerita dongeng ! ๐ŸŒฝ
2019/09/15 16:08
good night. before u sleep, make sure u ambil wudhu. if belum baca surah mulk, then bacalah. okay, fi hifzillah. sleep tight. au revoir. assalamualaikum. - na ๐Ÿ
2019/09/14 20:28
Janganlah nampakkan aku ni terukkk... Hmm๐Ÿ˜” ๐Ÿ…
2019/09/14 13:38
๐˜‹๐˜ฆ๐˜ข๐˜ณ ๐˜ˆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฉ, . ๐˜ ๐˜ฌ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ธ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ข๐˜ต ๐˜ ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ณ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ ๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ธ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜'๐˜ฎ ๐˜ข๐˜ธ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ, ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ ๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฎ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜'๐˜ฎ ๐˜ข๐˜ด๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฑ. . ๐˜ ๐˜ฌ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ธ ๐˜ ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ณ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ ๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ธ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ ๐˜ญ๐˜ข๐˜ถ๐˜จ๐˜ฉ, ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ ๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฎ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฉ๐˜บ ๐˜ ๐˜ค๐˜ณ๐˜บ. . ๐˜ ๐˜ฌ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ธ ๐˜ ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ณ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ ๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ธ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ต, ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ ๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฎ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜'๐˜ฎ ๐˜ฉ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜จ๐˜ณ๐˜บ. . ๐˜‰๐˜ถ๐˜ต ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ข๐˜ด๐˜ฆ, ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฏ'๐˜ต ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ณ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ, ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฑ ๐˜ฎ๐˜ฆ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ ๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ธ ๐˜ต๐˜ฉ๐˜ข๐˜ต ๐˜'๐˜ฎ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ช๐˜ท๐˜ฆ... ๐Ÿ˜Šโค๏ธ @otakbercakap
2019/09/13 20:27
#D36 Tolonglah. Satu je aku mintak, aku nak pandai speaking. Like fluently and write using a good english sentence structure. Tu je aku mintak ! ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ ๐ŸŒด
2019/09/13 19:41
๐ŸŒป peace
2019/09/13 18:27
orang yang kita nampak single ni kan, tetiba one day dapat kad jemputan dia ๐Ÿ˜ siapa tak terkujat ๐ŸŒฝ
2019/09/13 10:39
kalau kau tak boleh handle depression,nyawa kau akan jadi taruhan aku sumpah ๐Ÿบ
2019/09/13 10:35
o Allah, please make me a better person, and please, make me a better muslimah. - na ๐Ÿ
2019/09/13 09:56
I trust you don't make tu not believe you . ๐ŸŒพ
2019/09/12 20:23
Please , don't make me want to cry again ๐ŸŒพ
2019/09/12 20:23
be private, but never deny ๐ŸŒฝ
2019/09/12 09:41
๐Ÿญ สœแด‡ส สแดแดœ, แด„แดแดแด‡ แด€ษดแด… แดŠแดษชษด แดœs. ๐Ÿญ @naisquotes โ€” Just believe yourself. ๐Ÿ„ @yaaburneechannel โ€” Don't underestimate me. I may be soft but I am not that weak like a rose with thorns. That's what I could tell. ๐ŸŽ„ @pianocinta โ€” Demi kita. ๐Ÿ„ @whisperheart โ€” I didn't realize who I was untill I stopped being who I wasn't. ๐ŸŽ„ @lifedotcomm โ€” Something about human and their life. ๐Ÿ„ @diarygadis โ€” Seorang gadis yang sedang berhijrah dan mencari jalan redha Allah. ๐ŸŽ„ @myheartwhisper โ€” Bisikan hati dari admins untuk anda semua. Random quotes everyday! ๐Ÿ„ @ContenganMonolog โ€” Monolog hati itu sentiasa terpahat, Kekal; tidak akan pernah padam. ๐ŸŽ„ @QueensofPsycho โ€” Selama ni aku diam, bukan tanda aku terima segala perbuatan kau. Dalam diam, aku aturkan strategi untuk hancurkan kau. ๐Ÿ„ @kakyongmonolog โ€” Kami hanya pemain kata ; Bentak jiwa. Bicara tentang jiwa sendiri dalam bentuk puisi dan monolog quotes. ๐ŸŽ„ @gadiskyoto โ€” Its all about Japan. ๐Ÿ„ @nukilanterpendam โ€” The sound of my heartbeats. ๐ŸŽ„ t.me/ApaApaDotCom โ€” Channel yg boleh santaiยฒ n rilekยฒ jee. That why apaยฒ jerr. ๐Ÿ„ @shapeofvoices โ€” Voices are the word that heart can't say. ๐ŸŽ„ @journalofficial โ€” Different thoughts from different flowers ๐Ÿ„ @UndefinedWord โ€” Is it really weird to be broken and lonely? ๐ŸŽ„ @thmmfrs โ€” Idealis itu takkan pernah wujud tanpa keredaan-Nya. ๐Ÿ„ @akunakcakap โ€” Aku cakap je kan, terasa ke? ๐ŸŽ„ @Quoteslife0 โ€” Genggamlah dunia di jari, akhirat di hati. ๐Ÿ„ @GORJESFESYEN97 โ€” Semua barang2 rare di channel ini. ๐ŸŒป @kosmetikmurmuraje โ€” Kosmetik lawa-lawa dan murah disini. Harga mampu milik. ๐ŸŒท @Sportee_Shoes โ€” Sneakers Mampu Milik. ๐ŸŒป @dtmakeupattire โ€” Penjual brg2 wanita termurah dan mencari dropship dan ahli.๐ŸŒท List Promo by @naisquotes | @naisquotesbot This list must stay at least 12 hours. Thanks.
2019/09/12 09:36
Cakap memang senang. Semua orang boleh cakap. Tapi nak buat tu yang payah.๐Ÿ˜Œ ๐ŸŽ‹
2019/09/12 01:54
Macam mana berat sekalipun ujian kita di sini,hidup mesti diteruskan. Memang pun. Di sini bukan tempat yang sebenar untuk berehat. Tapi di sana. In Shaa Allah. โค๏ธ ๐ŸŽ‹
2019/09/12 01:53
๐ŸŒป boleh tidur dengan senyuman dah ๐Ÿ˜ maigodd berbunga bunga eishhh
2019/09/11 18:47
i never trust what u promises with me ! @AkuFaham
2019/09/11 16:36
not single or taken , just waiting for something real :) @AkuFaham
2019/09/11 16:36
Guys doakan saya dpt jawab MUET speaking test 17/9 ni dgn lancar aamiin๐Ÿฅบ ๐ŸŒน
2019/09/11 16:16
"hang takkan tahu perangai sebenar someone tu sampailah hang tinggal serumah dengan dia. sebab apa?. sebab takkan ada orang mampu berlakon dalam masa yg lama" -someone. - na ๐Ÿ
2019/09/11 14:58
๐ŸŒป I need you so much , but i can't ๐Ÿ’”
2019/09/11 14:37
๐ŸŒพ Guys ! Doakan aku dapat jawab paper math dengan tenang okay esok ๐Ÿฅบ๐Ÿ’— Paper math please be nice to me because my teacher really hope to me get A + in this subject ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ’—
2019/09/11 13:56
๐ŸŒป tak payah nak acah bagus kalau duk kelas first .
2019/09/11 13:43
๐Ÿญ สœแด‡ส สแดแดœ, แด„แดแดแด‡ แด€ษดแด… แดŠแดษชษด แดœs. ๐Ÿญ @naisquotes โ€” Just believe yourself. ๐Ÿ„ @yaaburneechannel โ€” Don't underestimate me. I may be soft but I am not that weak like a rose with thorns. That's what I could tell. ๐ŸŽ„ @pianocinta โ€” Demi kita. ๐Ÿ„ @whisperheart โ€” I didn't realize who I was untill I stopped being who I wasn't. ๐ŸŽ„ @lifedotcomm โ€” Something about human and their life. ๐Ÿ„ @diarygadis โ€” Seorang gadis yang sedang berhijrah dan mencari jalan redha Allah. ๐ŸŽ„ @myheartwhisper โ€” Bisikan hati dari admins untuk anda semua. Random quotes everyday! ๐Ÿ„ @ContenganMonolog โ€” Monolog hati itu sentiasa terpahat, Kekal; tidak akan pernah padam. ๐ŸŽ„ @QueensofPsycho โ€” Selama ni aku diam, bukan tanda aku terima segala perbuatan kau. Dalam diam, aku aturkan strategi untuk hancurkan kau. ๐Ÿ„ @kakyongmonolog โ€” Kami hanya pemain kata ; Bentak jiwa. Bicara tentang jiwa sendiri dalam bentuk puisi dan monolog quotes. ๐ŸŽ„ @gadiskyoto โ€” Its all about Japan. ๐Ÿ„ t.me/nukilanterpendam โ€” The sound of my heartbeats. ๐ŸŽ„ @ApaApaDotCom โ€” Channel yg boleh santaiยฒ n rilekยฒ jee. That why apaยฒ jerr. ๐Ÿ„ @shapeofvoices โ€” Voices are the word that heart can't say. ๐ŸŽ„ @journalofficial โ€” Different thoughts from different flowers ๐Ÿ„ @UndefinedWord โ€” Is it really weird to be broken and lonely? ๐ŸŽ„ @thmmfrs โ€” Idealis itu takkan pernah wujud tanpa keredaan-Nya. ๐Ÿ„ @akunakcakap โ€” Aku cakap je kan, terasa ke? ๐ŸŽ„ @Quoteslife0 โ€” Genggamlah dunia di jari, akhirat di hati. ๐Ÿ„ @GORJESFESYEN97 โ€” Semua barang2 rare di channel ini. ๐ŸŒป @kosmetikmurmuraje โ€” Kosmetik lawa-lawa dan murah disini. Harga mampu milik. ๐ŸŒท @Sportee_Shoes โ€” Sneakers Mampu Milik. ๐ŸŒป @dtmakeupattire โ€” Penjual brg2 wanita termurah dan mencari dropship dan ahli.๐ŸŒท List Promo by @naisquotes | @naisquotesbot This list must stay at least 12 hours. Thanks.
2019/09/11 09:30
ever feel u want to be alone and don't want to be disturbed by anyone or anything? yes, i feel u,go take some time and space to think about u ๐Ÿบ
2019/09/10 23:15
๐ŸŒป "sebab sayang lah aku bagi , aku nak bahagia kan dia" otak kau . bestu makbapak kau yang lagi kau sayang , kau tak pernah bagi diorang apa apa pon ? tak pernah buat diorang bahagia pon .
2019/09/10 17:09
๐ŸŒป dahla kau muda lagi , pastu senang senang je bagi maruah kau kena pijak dengan bf sendiri . akal kau kat mana dik ?
2019/09/10 17:07
๐ŸŒป headache ni memang takleh nak bawak bincang ๐Ÿ’†๐Ÿป
2019/09/10 16:38
I don't know why but i'm just want to said sorry biy ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ’— i know you stomach ache emm stay strong okay ! ๐ŸŒพ
2019/09/10 15:51
Is it weird if dah 18 tahun still lagi ada gigi yang bakal tercabut? ๐ŸŒด
2019/09/10 15:01
Menyampah betul la dengan jerawat ni sakit yang amat๐Ÿ˜ญ๐Ÿ’” ๐Ÿ’
2019/09/10 13:53
๐ŸŒป lawa pilihan kau bruh . semoga bahagia . cau .
2019/09/10 11:19
๐Ÿญ สœแด‡ส สแดแดœ, แด„แดแดแด‡ แด€ษดแด… แดŠแดษชษด แดœs. ๐Ÿญ @naisquotes โ€” Just believe yourself. ๐Ÿ„ @yaaburneechannel โ€” Don't underestimate me. I may be soft but I am not that weak like a rose with thorns. That's what I could tell. ๐ŸŽ„ @pianocinta โ€” Demi kita. ๐Ÿ„ @whisperheart โ€” I didn't realize who I was untill I stopped being who I wasn't. ๐ŸŽ„ @lifedotcomm โ€” Something about human and their life. ๐Ÿ„ @diarygadis โ€” Seorang gadis yang sedang berhijrah dan mencari jalan redha Allah. ๐ŸŽ„ @myheartwhisper โ€” Bisikan hati dari admins untuk anda semua. Random quotes everyday! ๐Ÿ„ @ContenganMonolog โ€” Monolog hati itu sentiasa terpahat, Kekal; tidak akan pernah padam. ๐ŸŽ„ @QueensofPsycho โ€” Selama ni aku diam, bukan tanda aku terima segala perbuatan kau. Dalam diam, aku aturkan strategi untuk hancurkan kau. ๐Ÿ„ @kakyongmonolog โ€” Kami hanya pemain kata ; Bentak jiwa. Bicara tentang jiwa sendiri dalam bentuk puisi dan monolog quotes. ๐ŸŽ„ t.me/gadiskyoto โ€” Its all about Japan. ๐Ÿ„ @nukilanterpendam โ€” The sound of my heartbeats. ๐ŸŽ„ @ApaApaDotCom โ€” Channel yg boleh santaiยฒ n rilekยฒ jee. That why apaยฒ jerr. ๐Ÿ„ @shapeofvoices โ€” Voices are the word that heart can't say. ๐ŸŽ„ @journalofficial โ€” Different thoughts from different flowers ๐Ÿ„ @UndefinedWord โ€” Is it really weird to be broken and lonely? ๐ŸŽ„ @thmmfrs โ€” Idealis itu takkan pernah wujud tanpa keredaan-Nya. ๐Ÿ„ @akunakcakap โ€” Aku cakap je kan, terasa ke? ๐ŸŽ„ @Quoteslife0 โ€” Genggamlah dunia di jari, akhirat di hati. ๐Ÿ„ @GORJESFESYEN97 โ€” Semua barang2 rare di channel ini. ๐ŸŒป @kosmetikmurmuraje โ€” Kosmetik lawa-lawa dan murah disini. Harga mampu milik. ๐ŸŒท @Sportee_Shoes โ€” Sneakers Mampu Milik. ๐ŸŒป @dtmakeupattire โ€” Penjual brg2 wanita termurah dan mencari dropship dan ahli.๐ŸŒท List Promo by @naisquotes | @naisquotesbot This list must stay at least 12 hours. Thanks.
2019/09/10 09:40
Kenapa suka block tanpa sebab? ๐Ÿฅ€
2019/09/10 03:32
Member ? Baik nya di depan๐Ÿ˜‚ syaiton nya di belakang๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ‘ ๐Ÿ’
2019/09/09 21:15
Kalau dia layan nak taknak ni biasanya dah tawar hati or dah ada orang lain tu je :)๐Ÿฅ€ ๐Ÿ’
2019/09/09 21:14
"andainya gelap dan kotornya hati ini mempunyai bau, pasti kalian sudah dapat menghidunya tanpa sempat melihat bayangku." indeed ') - na ๐Ÿ
2019/09/09 21:03
๐ŸŒน Manusia zaman sekarang ni pelik betullah... Tak ramai yang puas hati dgn kebenaran, penipuan juga yang dipilih untuk percaya. Bila dah terbongkar nak menuduh kita menipu pulak. Tak paham betoi
2019/09/09 20:16
#35 Syarat nak jadi influencer these day; Biar cantik, asal bodoh. ๐ŸŒด
2019/09/09 17:53
๐ŸŒป tak susah pon nak faham perempuan . based on what I've said before , she will speak what she feels . yeah perempuan ada banyak body language . body language tu lah yang lelaki kena fahammmmmmmm tak susah pon lah !
2019/09/09 17:36
๐ŸŒป Ada seorang ustaz ni cakap , lelaki ; he will speak what he saw . perempuan ; she will speak what she feels . Sebab tu lelaki buat keputusan ikut akal , while perempuan ikut emosi .
2019/09/09 16:32
๐Ÿญ สœแด‡ส สแดแดœ, แด„แดแดแด‡ แด€ษดแด… แดŠแดษชษด แดœs. ๐Ÿญ @naisquotes โ€” Just believe yourself. ๐Ÿ„ @yaaburneechannel โ€” Don't underestimate me. I may be soft but I am not that weak like a rose with thorns. That's what I could tell. ๐ŸŽ„ @pianocinta โ€” Demi kita. ๐Ÿ„ @whisperheart โ€” I didn't realize who I was untill I stopped being who I wasn't. ๐ŸŽ„ @lifedotcomm โ€” Something about human and their life. ๐Ÿ„ @diarygadis โ€” Seorang gadis yang sedang berhijrah dan mencari jalan redha Allah. ๐ŸŽ„ @myheartwhisper โ€” Bisikan hati dari admins untuk anda semua. Random quotes everyday! ๐Ÿ„ @ContenganMonolog โ€” Monolog hati itu sentiasa terpahat, Kekal; tidak akan pernah padam. ๐ŸŽ„ @QueensofPsycho โ€” Selama ni aku diam, bukan tanda aku terima segala perbuatan kau. Dalam diam, aku aturkan strategi untuk hancurkan kau. ๐Ÿ„ t.me/kakyongmonolog โ€” Kami hanya pemain kata ; Bentak jiwa. Bicara tentang jiwa sendiri dalam bentuk puisi dan monolog quotes. ๐ŸŽ„ @gadiskyoto โ€” Its all about Japan. ๐Ÿ„ @nukilanterpendam โ€” The sound of my heartbeats. ๐ŸŽ„ @ApaApaDotCom โ€” Channel yg boleh santaiยฒ n rilekยฒ jee. That why apaยฒ jerr. ๐Ÿ„ @shapeofvoices โ€” Voices are the word that heart can't say. ๐ŸŽ„ @journalofficial โ€” Different thoughts from different flowers ๐Ÿ„ @UndefinedWord โ€” Is it really weird to be broken and lonely? ๐ŸŽ„ @thmmfrs โ€” Idealis itu takkan pernah wujud tanpa keredaan-Nya. ๐Ÿ„ @akunakcakap โ€” Aku cakap je kan, terasa ke? ๐ŸŽ„ @Quoteslife0 โ€” Genggamlah dunia di jari, akhirat di hati. ๐Ÿ„ @GORJESFESYEN97 โ€” Semua barang2 rare di channel ini. ๐ŸŒป @kosmetikmurmuraje โ€” Kosmetik lawa-lawa dan murah disini. Harga mampu milik. ๐ŸŒท @Sportee_Shoes โ€” Sneakers Mampu Milik. ๐ŸŒป @dtmakeupattire โ€” Penjual brg2 wanita termurah dan mencari dropship dan ahli.๐ŸŒท List Promo by @naisquotes | @naisquotesbot This list must stay at least 12 hours. Thanks.
2019/09/09 09:31
Sama๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
2019/09/08 20:07
๐ŸŒป yes I do love polaroid , tapi itulah bila nak buat je polaroid , gambar tak cukup la , tak cantek la . almaklumlah insecure dan gue berpisah tiada hurm
2019/09/08 19:45
๐ŸŒน Macam mana nak rajin? Buang sifat M jauhยฒ, selalu buat solat sunat disamping jangan tinggalkan solat fardhu
2019/09/08 18:47
๐ŸŒน Semakin dekat semakin menjadi-jadi sifat M ni...๐Ÿ™ƒ
2019/09/08 18:46
๐ŸŒป bercinta masa sekolah , student sama student oke boleh terima . tapi yang tak boleh terima student dengan cikgu . damn it cikgu pon gatai owohle . yang student tu pulak lagi satu , dah tahu cikgu tu ada anak bini yang pergi gataiii lagi buat apaaaaaa . kennot brain aaaaaaa
2019/09/08 17:17
Aku rasa sedih pun ada. Kenapa pandang cam tu. Aku boleh baca wajah org hm ๐Ÿฅ€
2019/09/08 16:07
Aq penat wei , dengan semua ni penat ! ๐ŸŒพ
2019/09/08 15:50
Rasa sakit bila befday member , kita tak dapat join . Aq rasa macam kawan tak guna wei siyes ๐ŸŒš๐ŸŒพ
2019/09/08 15:49
Now , aku rasa air mata je mampu teman aku untuk hilang semua rasa beban โ˜บ aku nk kongsi aku rasa tak perlu . Emm aku redha ๐ŸŒพ
2019/09/08 15:48
๐ŸŒป dah kalau reply pon sepatah , memang nampak sangat lah aku terhegeh hegeh ๐Ÿ’†๐Ÿป
2019/09/08 15:45
๐ŸŒป 19 papers , 9 subjects , 3 weeks , finally done .
2019/09/08 11:48
1