PIN CHANNEL NI || DEMAND LIMAH || LIST


427 Members

{links} {LinksTitle}
{/links}
Today Views : 0
Yesterday Views : 0
One Year Views : 17
Tak nak dengar alasan yang selalu ada kalau tak siap swap.
2019/10/02 17:49
TAK SIAP SILA MASUK GROUP PENALTI πŸ”° PART 1 (1-30) πŸ”° 20. @Niqab_purdah_tudung πŸ”° PART 2 (31-60) πŸ”° 35. @noramana 41. @Ida_muda πŸ”° PART 3 (61-90) πŸ”° 71. @nuruljunoh GROUP PENALTI https://t.me/joinchat/FFARJ0g3kAOXPPo6XI6ARw
2019/10/02 17:48
Penalti tambah 3 likes setiap kedai πŸ‘‡ βœ… mula swap awal βœ… silap copy list delete no βœ… terlebih isi link utk kedai yg sama.
2019/07/05 20:06
Yang tak siap tu tak nak dengar macamΒ² alasan. Setiap kali tak siap mesti ada je alasan.
2019/06/01 14:38
Sedikit tazkirah petang. πŸ–Œ Buat swap sila lah jujur πŸ–Œ Dah isi link take noted la dekat manaΒ². Ini tak siap persoalkan plak swap mana. Isi link tinggal macam tu je ye? πŸ–Œ Tak lekat like, inform la dulu. Takde lah pergi like balik senyapΒ². Orang akan fikir lain dapat like lepas dah tamat swap. πŸ–Œ Dah tahu jenis like banyak tak lekat, dah like rajinkan lah diri cek my likes. Sekian.
2019/04/25 11:10
⚠️ Reminder ⚠️ Sesiapa yang nak join swap pastikan produk anda bukan 18sx πŸ”ž Harap maklum.
2019/04/10 16:16
Newbie yang masih keliru macam mana nak join swap boleh masuk @newbieswapshopee. Harap membantu. Terima kasih.
2019/04/08 09:31
pin message
2019/04/04 20:47
🎧 WAKTU MULA TAK TETAP, BIASA AKAN MULA BILA CUKUP 90-120 LINKS. TOLONG ALERT! 🎧 WAJIB LIKE SEMUA LINK YG SY MASUKKAN DLM NI ⚠️ PENALTY +5❀️ =6❀️ 🚨 EMERGENCY NO PENALTY πŸ›’ ISI LINK ⬇️ https://t.me/joinchat/AfDYWUxkuoGmOlKKZfK-Tw πŸ›’ DAH SIAP TANDA ⬇️ https://t.me/joinchat/AfDYWVA93Ma5LbTpe2uJRA πŸ›’ FULL LIST ⬇️ @demandlimah πŸ›’ TAK SIAP MASUK GROUP PENALTI ⬇️ https://t.me/joinchat/FFARJ0g3kAOXPPo6XI6ARw ❗️❗️YG KENA PENALTI SAHAJA MASUK ❗️❗️ ==================== πŸ“ Take note yer.. Korang bebas nk isi ke xnak isi ke.. tiada paksaan tiada komitmen diperlukan.. πŸ“ Plan masa korang elokΒ².. Kalau busy jgn isi cuti dulu.. Jgn tamak.. πŸ“ Isi secara berhemah.. Jgn terisi 2x..
2019/04/04 20:47
Jemput masuk group @MegaSwapShopee semua. Lepas ni semua link swap kami umum kat group @MegaSwapShopee ya. Jumpa di sana di sana di sanaaaa! 😍😍😍
2019/03/23 17:53
Peringatan : Sebelum mula sila search dulu ada nama ke tak. Tak dibenarkan bagi link kalau tibaΒ² nama tak ada tapi dah like semua. Dah isi tapi tibaΒ² nama tak ada? Itu bermakna tak letak username betul atau tak join group tanda.
2019/03/09 05:56
4. Contoh cari nama akmalow. Keluar 1 of 1 bermakna ada username tu. Telegram akan terus tunjuk part mana. Scroll sikit bawah jumpa username tu. πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
2019/02/07 17:31
3. Type username yang tulis masa isi link dekat search macam dalam bulatan.
2019/02/07 17:29
2. Keluar macam dalam gambar. Pilih 'search'.
2019/02/07 17:28
1. Tekan 3 titik kat atas belah kanan.
2019/02/07 17:28
CARA GUNA FUNCTION 'SEARCH' ⭐️ Jika tak pasti nama ada atau tak dalam swap & tak jumpa cari, boleh guna function search. πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
2019/02/07 17:26
Function group/channel : Group isi link πŸ‘‡ Sesiapa yang nak join swap isi link dalam group isi link. Nak isi macam mana? Isi USERNAME TELEGRAM & LINK PRODUK SAHAJA. Group tanda πŸ‘‡ Lepas dah siap swap, tanda ikut no masingΒ². Tanda βœ… & tulis username telegram. Channel full list πŸ‘‡ Semua link untuk swap akan dimasukkan dalam channel ni. Wajib like semua link yang ada.
2019/02/07 17:23
Mulai hari ni kita akan guna sistem dah penuh baru mula. Target awal dalam 90-120 link.
2019/01/19 08:20
Tolong alert dengan nama sendiri. Dah isi swap mohon catat la kat manaΒ² pun. Bila dah masukkan link dekat full list cek la ada nama sendiri ke tak kalau lupa sangat. Tak nak bila kena penalti macamΒ² alasan.
2019/01/17 19:22
Mulai hari ni siapa yang salah isi username telegram, saya akan delete link dia. Banyak kali dah pesan.
2019/01/14 12:56
2. Dekat situ USERNAME. Kalau tak ada sila set username.
2018/12/26 20:15
1. Tekan settings
2018/12/26 20:13
Ramai yang letak nama telegram bukan username telegram. Tak tahu username telegram? Bawah ni saya ajar πŸ‘‡
2018/12/26 20:10
Sape yg kena penalti saya xbg join utk hari seterusnya sehingga siap penalti.
2018/12/24 19:19
Siapa isi 2 kali link kedai yang sama sila tambah 1 like setiap kedai.
2018/12/24 06:50
pin message
2018/12/23 19:03
🎧 BOLEH MULA || 12.00am - 11pm 🎧 Saya awalkan end time sejam ye, tkt saya kalut nk msk list baru utk next day. 🎧 WAJIB LIKE SEMUA LINK YG SY MASUKKAN DLM NI ⚠️ PENALTY +5❀️ =6❀️ 🚨 EMERGENCY NO PENALTY πŸ›’ ISI LINK ⬇️ https://t.me/joinchat/AfDYWUxkuoGmOlKKZfK-Tw πŸ›’ DAH SIAP TANDA ⬇️ https://t.me/joinchat/AfDYWVA93Ma5LbTpe2uJRA πŸ›’ FULL LIST ⬇️ @demandlimah πŸ›’ TAK SIAP MASUK GROUP PENALTI ⬇️ https://t.me/joinchat/FFARJ0g3kAOXPPo6XI6ARw ❗️❗️YG KENA PENALTI SAHAJA MASUK ❗️❗️ ==================== πŸ“ Take note yer.. Demand Limah akan open form setiap hari Isnin - Jumaat.. Sabtu Ahad cuti.. Korang bebas nk isi ke xnak isi ke.. tiada paksaan tiada komitmen diperlukan.. πŸ“ Plan masa korang elokΒ².. Kalau busy jgn isi cuti dulu.. Jgn tamak.. πŸ“ Isi secara berhemah.. Jgn terisi 2x..
2018/12/23 19:03
Swap Demand Limah Hari : Isnin hingga Jumaat Mula : 12am (24 jam) Last isi link : 11pm Berminat? Join πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ Group A ⬇️ Isi link : https://t.me/joinchat/AfDYWUxkuoGmOlKKZfK-Tw Group B ⬇️ Tanda lepas siap : https://t.me/joinchat/AfDYWVA93Ma5LbTpe2uJRA Full list ⬇️ @demandlimah
2018/12/21 18:50
Selamat malam semua. Sejak akhirΒ² ni terlalu ramai tak isi link. Hasil perbincangan, kita akan bubarkan yang lama dan open swap demand macam chah/rq. Swap mcm biasa Isnin hingga Jumaat tapi open utk orang lain isi link jugak.
2018/12/21 18:44
6. Tekan ❌ tab yang dah like dan sambung like tab seterusnya. Ulang sampai habis.
2018/11/21 17:48
5. Habis loading akan keluar macam ni dan boleh mula like. Dh siap like produk ni, tekan yang saya bulatkan dekat atas. Keluar πŸ‘‡
2018/11/21 17:44
4. Nanti browser akan buka semua link macam ni πŸ‘†
2018/11/21 17:43
3. Lepas submit akan keluar macam ni. Tekan OPEN ALL.
2018/11/21 17:42
2. Copy dan paste link dekat ruang yang disediakan. Boleh copy by part. Buat part A dulu dan diikuti dengan part seterusnya. Tekan SUBMIT.
2018/11/21 17:42
Kalau malas nak tekan link satuΒ² boleh guna πŸ‘‡ https://www.10bestseo.com/url-opener/ CARA : 1. COPY LINK BY PART MASUKKAN DI RUANG YANG DISEDIAKAN. 2. TEKAN SUBMIT. 3. OPEN ALL.
2018/11/21 17:40
pin message
2018/11/11 19:02
Alhamdulillah wawa @noornajwa sudi jaga group ni.. Dgn ini di isytiharkan NEW ADMIN DEMAND LIMAH NI @noornajwa aka wawa yer 😍 Saya habiskan slot hari ni, utk next week sy serahkan ke wawa yer.. Saya nk pesan sikit, kita menyewap ni xperlu bayar tau.. FREE.. admin2 swap bkn saya saja sy ckp ni semua yg sudi open form jaga form.. semua tak dibayar gaji tau.. kita masuk isi jer, buat jerr.. yg dpt sale Alhamdulillah..dpt je.. admin xamek persen pon.. (Ada jgk yg ckp sape suh jadi admin, xsuruh pon buka form ke haperr.. Tak tau nk jwb apa😌) Saya nk tegur tunjuk la attitude baik sikit.. Kita dlm ni pergi sana sini sblh sblh pon sama je muka sama jer.. Jgn la buat prangai bdk2.. kalau skali skala takpe.. ni bkn saya je org lain pon prasan muka2 yg mslh ni..😌 Kalau rasa swap ni xmembantu korang dpt sale.. Kalau rasa xbrapa ikhlas buat swap better stop dulu.. Admin pon xnaik darah.. Sebab takde paksaan pon suh join ni 😌 Saya mtk maaf sy ada terkasar bhs.. πŸ™πŸΌπŸ˜Š Sekian.. Harap lps ni blh bagi kerjasama ke wawa yer.. ❀️
2018/10/19 08:17
‼️ SAPE KENA PENALTY JOIN GROUP NIπŸ‘‡πŸΌ https://t.me/joinchat/FFARJ0g3kAOXPPo6XI6ARw ‼️ SAPE KENA PENALTY XJOIN DLM MASA 24hrs SIAPPP.. ‼️ LIST SINI SY NAK UPDATE BARU.. HAT SEMLM KORANG XSIAP SY DH DELETE.. JOIN GROUP TU SIAPKAN TASK..DH SIAP BLH LEFT..
2018/10/08 19:15
Mohon perhatian Jangan tersalah group ye. Group demand limah @KakLimah uruskan (Group ni dp pink) Group demandKM @KetyMofaz uruskan (dp purple) Harap maklum.
2018/10/08 18:23
________________________ πŸ”° DEMAND LIMAH πŸ”° ________________________ 1) Like semua link yg sy forward siniβœ“ 2) Isnin - Jumaat || 12am-11pm ⚠️ Time frame sy awalkan sejam ye, tkt kalut nk msk list baru plak. 3) Sabtu & Ahad OFFβœ“ 4) Produk dah pernah like tak payah gantiβœ“ 5) Tak siap penalty +5❀️ = 6❀️ [ 1 link demand + 5 produk lain] 6) Emergency plis inform, NO PENALTY [ TIPU TANGGUNG SENDIRI DOSA] 7) Link perlu di isi sehari sebelum mula selewatnya 11.45pm 8) Isi kt group masing2 9) Dah siap semua, vote POLL kat group masing2. Saya akan pin poll tanda kt group masing2. 10) Ingat nombor masing2, jgn tanda tempat orang lain pulak. .
2018/10/06 10:11
channel create
2018/05/20 12:04
1