Members

{links} {LinksTitle}
{/links}
Today Views : 0
Yesterday Views : 0
One Year Views : 9
👆👆👆 Disa helikopter të panjohur kanë kryer gjatë natës sulme në fshatrat Berisha dhe Hatan, periferi e Idlibit shumë pranë kufirit me Turqinë.
2019/10/27 06:57
💠 Imam Ibnul Kajimi (رحمه الله), ka thënë: “Mos e shihni si të vështirë ti kundërshtoni njerëzit dhe ta merrni anën e Allahut dhe të Dërguarit të Tij (sal-lAllahu alejhi we selam), edhe nëse jeni vetëm, sepse Allahu do jetë me ju.” [El-Fawaa'id faqe | 319]
2019/10/27 01:05
#Latakia Pamje nga sulmet e sotme ajrore në Kbeneh.
2019/10/27 01:01
“Kryqtarët ju mposhtën shkaku se pashë se asnjëra nga vajzat dhe gratë tuaja nuk bartnin Hixhab. Umeti do shkatërrohet kur gratë tona ta braktisin ligjin (Sheriatin) e Allahut.” [Gjeneral Jusuf ibn Teshefin - komandant i ushtrisë muslimane jë vitet 1061-1106]
2019/10/27 00:55
تفكر في مشيبك والمآبي
صـدى الإنشـاد
تفكر في مشيبك والمآبي صـدى الإنشـاد
2019/10/27 00:51
Kbeneh e krenarisë.
2019/10/27 00:43
22 të vrarë dhe më shumë se 70 të plagosur qen nusejri sot në Kbeneh, Latakia. Edhe sot u shkatërruan tanke dhe buldozer.
2019/10/27 00:40
Qent nusejri duke qajtur për humbjet e tyre në Kbeneh.
2019/10/27 00:35
#Latakia Né tri ditë luftime afër 200 armiq të Allahut të vrarë në Kbeneh. I kujtoni muxhahidët në lutjet tuaja.
2019/10/27 00:27
Rusia dhe regjimi nusejri godasin edhe shtallat e kafshëve, duke u munduar të shfarosin çdo gjë në Sham.
2019/10/27 00:22
Muxhahidët në Kbeneh janë duke e mahnitur botën me qëndrueshmërinë e tyre. https://twitter.com/calibreobscura/status/1188154278944346113?s=21
2019/10/27 00:13
Shkatërrimi i njërës prej tankeve të ushtrisë nusejrite në Kbeneh, Latakia.
2019/10/27 00:04
#Latakia Edhe sot me mirësinë e Allahut muxhahidët zmbrapsen të gjitha sulmet e armiqve të Allahut në Kbeneh.
2019/10/27 00:03
#Idlib Muxhahidët goditën nga distanca forcat e regjimit në Medaja.
2019/10/27 00:03
#تغطية_ميدانية| النظام المجرم يستهدف بلدة #معرة_حرمة جنوب #إدلب بقذائف المدفعية
2019/10/27 00:02
#فيديو_جرافيك| تحقيق صحفي يكشف ضلوع #روسيا باستهداف مراكز صحية في #إدلب
2019/10/27 00:02
Exclusive Analysis Did Turkey Exchange Idlib for Tal Abyad? By Abdullah Omarovic, Insight Media https://link.medium.com/wAF6l1AG60
2019/10/27 00:00
Ribati i muxhahidëve në rrethinën jugore të Alepos
2019/10/27 00:00
Së shpejti...
2019/10/27 00:00
Serbi Serbia porositë sistemet e mbrojtjes ajrore Pantsir-S nga Rusia Presidenti serb Aleksandar Vucic ka thënë se së shpejti do të inspektojë një sistem raketash tokë-ajër Pantsir-S të prodhimit rus pasi Beogradi të ketë bërë një porosi për të. “Një sistem raketash mbrojtëse ajrore me rreze të gjatë S-400 është në vendin tonë për shkak të stërvitjeve. Dhe nesër do të shkoj ta shikoj. Gjithashtu, unë do të ekzaminoj një sistem Pantsir-S të Shtunën [26 Tetor]. Ne kemi bërë një porosi për të, "tha presidenti serb.
2019/10/26 23:58
Së paku 20 ushtarë të regjimit u vranë sot në Kbene gjatë sulmit të tyre të dështuar. Të gjitha falënderimet i takojnë Allahut
2019/10/26 23:58
#شامنا مشاهد حصرية من جبال #كبينة العز، ورسائل من أحد ميدانيي هيئة #تحرير_الشام، يروي خلالها مجريات المعارك الأخيرة هناك ويبشر المسلمين.
2019/10/26 19:49
116 të vrarë dhe dhjetëra automjete ushtarake të shkatërruara.
2019/10/26 18:14
Në 24 orët e fundit Emirati Islamik ia kryer 49 sulme në 21 provinca të Afganistanit.
2019/10/26 18:14
#Latakia Forcat nusejrite janë duke u munduar ti tërhjekin viktimat dhe automjetet e tyre ushtarake në Kbeneh.
2019/10/26 18:12
#Latakia Përleshje të ashpra në Kbeneh ku forcat e regjimit dhe milicitë Shiite janë duke tentuar të përparojnë përsëri.
2019/10/26 16:56
Vrasja e tetë ushtarëve rus nga kolegu i tyre ditë më parë në Rusi. Allahu ua shtoftë dënimin në zjarrë.
2019/10/26 16:55
تفكر في مشيبك والمآبي صـدى الإنشـاد
2019/10/26 16:54
تفكر في مشيبك والمآبي صـدى الإنشـاد
2019/10/26 16:54
تفكر في مشيبك والمآبي صـدى الإنشـاد
2019/10/26 16:54
تفكر في مشيبك والمآبي صـدى الإنشـاد
2019/10/26 16:54
Pamje që kënaqin syrin dhe zemrën e besimtarit. Automjeti ushtarak i ushtrisë kukull afgane, shkeli mbi minën e mbjellur nga Talibani. Dhe shikoni se si fluturojnë në erë armiqt e Allahut.
2019/10/26 15:11
Kbeneh - varreza e ushtrisë nusejrite, Iranit dhe Rusisë.
2019/10/26 15:04
“Kur nata është tërësisht e errët, i gjenë ata duke qëndruar të zgjuar. Frika e ka larguar gjumin e tyre, kështu që ata qëndrojnë të zgjuar, ndërsa ata që ndihen të sigurt në këtë jetë, në qetësi vazhdojnë të bëjnë gjumë.” Abdullah ibn Mubareku, Allahu e mëshiroftë.
2019/10/26 14:26
"Sa i përket braktisjes nga ana e njerëzve, dhe thonë se umeti nuk ka nevojë për burra, themi se umeti nuk ka nevojë për ty dhe për llojin tënd. "Allahu e urrejti daljen e tyre dhe i forcoi (për toke)." Për këtë shkak të them ty, se ky që bën roje dhe vdiq duke bërë roje dhe si muxhahid në rrugën e Allahut, i vazhdojnë veprat e tij deri në ditën e kijametit ashtu sic na lajmëroi Pejgamberi alejhi selam. Veprat që i bënte prej namazit, agjërimit, sadakas së përditshme, e ai duke qenë roje dhe ra shehid duke qenë roje, i vazhdojnë veprat e tij deri në ditën e kijametit. Përgëzime për ta, përgëzime për ta ky nder i madh. A e di pse Allahu i ka zgjedhur këta? Për shkak se Allahu i do këta burra. Allahu i Madhëruar i bënë këto beteja derisa të merr prej njerëzve shehida, dhe njerëzit shkuan si shehida, ndërsa unë dhe ti vazhdojmë të themi përse shkoni në xhihad?!" Shejh Muslih Uljeni, Allahu e ruajt. Shkëputje nga dokumentari "Kbene - Kodra e vdekjes".
2019/10/26 14:00
"Prej atyre që ranë shehid nga vëllezërit shqiptar në kodrat e Kbenes, është vëllau ynë Muhamed el-Albani (Allahu e pranoftë). Burrë sa dhjetëra burra. Burrë, muxhahid, roje, durimtar, e llogarisim të tillë e Allahu është llogaritësi i tij. Burrë që i shërbente vëllezërve të tij qoftë në ushqimin, pijen apo veshjen e tyre. Përpiqej në shërbimin e vëllezërve dhe zbatimin e kërkesave të tyre, e dinte se njerëzit më tëmirë dhe më të dobishëm për njerëzit, janë ata që përpiqen në shërbimin e vëllezërve dhe shërbimin e njerëzve. Shkoi në shërbim të vëllezërve të tij në kohën e ribatit, në kohën e xhihadit, dhe ishte agjërueshëm në Ramazan, shkoi në shërbim të njërit prej vëllezërve të tij, e kur doli nga dera e qendrës, e goditi predha dhe ra shehid në atë vend, Allahu e pranoftë. Për këta burra do shkruaj historia rreth tyre, se ata sakrifikuan shpirtrat e tyre në mënyrë që të jetojnë njerëzit në siguri, me besim, dhe me akiden e shëndosh dhe të vërtetë. Nëse do e shkruanim trimërinë dhe historinë e këtyre burrave me ngjyrë të arit, nuk do ua jepnim atë që e meritojnë. Këta janë burra të vërtetë dhe për kësi burra ka nevojë umeti." Shejh Muslih Uljeni, Allahu e ruajtë.
2019/10/26 14:00
Elhamdulilah!!! Shumë mrekulli të Allahut në Kbeneh. I kujtoni muxhahidët në lutjet tuaja.
2019/10/26 13:59
#Irak Qindra protestues të vrarë këto dy ditë në Bagdad. Milicitë Shiite janë duke qëlluar në drejtim të protestuesve.
2019/10/26 13:53
#Latakia Të vrarë dhe të plagosur në mesin e ushtrisë nusejrite pasi muxhahidët goditën me artileri të rëndë pozicionet e tyre në Kbeneh.
2019/10/26 13:50
#Latakia Muxhahidët goditën një grup të tërë të forcave nusejrite që tentuan të përparonin në Kbeneh. Të vrarë dhe të plagosur në mesin e tyre.
2019/10/26 13:49
#Latakia Panikë e madhe në radhët e Hizbulatit dhe forcave nusejrite pasi sot janë duke pësuar humbje të mëdha në Kbeneh.
2019/10/26 13:47
#Latakia Më shumë se 20 të vrarë dhe plagosur nga radhët e ushtrisë nusejrite në luftmet e sotme në Kbeneh.
2019/10/26 13:46
Masakër e muxhahidëve ndaj tankeve nusejrite në Kbeneh, Latakia.
2019/10/26 12:46
#Idlib Pamje nga sulmet ajrore në Xhunudije, Xhisri Shugur.
2019/10/26 12:38
Me sarkazëm ky muxhahid i moshuar i drejtohet atyre që qëndrojnë larg nga xhihadi: “Allahu ju bekoftë që qëndroni prapa nga xhihadi. Ne do bëjmë punën tonë për xhihadin, ndërsa ju rrini dhe flini me gratë tuaja.” Malet e Latakias, aty ku burrat janë duke e shkruar historinë me gjakun e tyre.
2019/10/26 12:34
Sulme të ashpra ajrore këtë mëngjes në periferi të Alepos.
2019/10/26 12:22
تفكر في مشيبك والمآبي صـدى الإنشـاد
2019/10/26 12:22
تفكر في مشيبك والمآبي صـدى الإنشـاد
2019/10/26 12:22
تفكر في مشيبك والمآبي صـدى الإنشـاد
2019/10/26 12:22
تفكر في مشيبك والمآبي صـدى الإنشـاد
2019/10/26 12:22
#Latakia Aeroplanët dhe helikopterët e forcave armike janë duke e bombarduar ashpër Kbenen.
2019/10/26 12:21
#Latakia Luftime tejet të ashpra në Kbeneh, ku muxhahidët deri tani shkatërruan dy tanke dhe një buldozer të regjimit nusejri. I kujtoni muxhahidët në lutjet tuaja.
2019/10/26 12:21
#تقرير_مرئي| #كبينة.. ثقب أسود يتسع لجميع الغزاة
2019/10/26 02:35
Humbjet e sotme të regjimit në Kbeneh: 8 të vrarë, një tanke e shkatërruar dhe 23 të plagosur. Ndërsa sulmet ajrore vazhduan.
2019/10/26 02:35
Njëri prej vëllezërve të rënë në Kbeneh. Allahu e pranoftë.
2019/10/25 21:28
Trajnimet e vazhdueshme speciale të Melhame Tactical.
2019/10/25 21:20
#Xhelalabad Emirati Islamik goditi me operacion vetëflijues njësitin special 02, i përkrahur direkt nga CIA. Humbje të mëdha pas këtij operacioni të bekuar.
2019/10/25 21:15
#Latakia Muxhahidët goditën nga distanca forcat nusejrite në Madaja, Sebegije dhe Kefridun.
2019/10/25 21:12
Fushata e fundit ruse dhe e regjimit në Kbeneh, Latakia.
2019/10/25 21:07
#تغطية_ميدانية| طيران الاحتلال الروسي يستهدف بعدة غارات جوية بلدة #معرة_حرمة جنوب #إدلب
2019/10/25 21:06
Pamje nga sulmet e regjimit nusejri dhe Rusisë në Latakia.
2019/10/25 21:05
Një ushtar rus sot vrau tetë kolegë të tij brenda ushtrisë ruse dhe plagosi disa tjerë. #Rusi
2019/10/25 21:04
#Latakia Milicitë Shiite kanë dërguar përforcime të mëdha në Kbeneh.
2019/10/25 21:02
#Idlib Muxhahidët goditën nga distanca forcat nusejrite në Azizije.
2019/10/25 21:02
#Latakia Muxhahidët zmbrapsen edhe sot sulmet e armiqve të Allahut në Kbeneh, ku u shkatërrua edhe një tanke. 12 aeroplan rus gjatë tërë ditës bombarduan kodrën. I kujtoni muxhahidët në lutjet tuaja.
2019/10/25 20:51
Dje dhe sot janë ndalur dy sulme të milicive iraniane në kodrat e fshatit Kbene. Mbi 70 ushtarë të vrarë dhe të plagosur në radhët e milicive iraniane.
2019/10/25 20:49
Deal done. At who's expense? Operation Peace Spring has officially come to an end, we take a look at what happened along the way https://youtu.be/kp8I2uPy1kI
2019/10/25 20:49
Situatë e rëndë në kampet e refugjatëve në territoret e pushtuara nga komunistët kurd në Siri. Gra dhe fëmijë duke vuajtur për ujë dhe ushqim me ditë të tëra. I kujtoni muslimanët në lutjet tuaja.
2019/10/25 12:14
#Irak Janë duke vazhduar protestat masive në Bagdad.
2019/10/25 12:12
تفكر في مشيبك والمآبي صـدى الإنشـاد
2019/10/25 12:12
تفكر في مشيبك والمآبي صـدى الإنشـاد
2019/10/25 12:12
Aeroplanët rus dhe të regjimit janë duke i bombarduar edhe sot disa fshatra në periferi të Idlibit. Pamje nga sulmet ajrore në Hazarin.
2019/10/25 12:06
“Nuk njohë ndonjë person të vetëm në histori, të cilin Allahu e përdori në dobi të umetit me të vërtetën, përveç se sprovat i goditën, qoftë pak apo shumë... Sprovat janë një derë përmes së cilës secili person i sinqertë duhet të kalojë.” Shejh Abdulaziz Tarifi, Allahu e forcoftë dhe e liroftë.
2019/10/25 10:58
1